Aanmelden

Kies jij voor onze school?

Vanaf maandag 25 maart kan je je voor onze school aanmelden (schooljaar 24-25)! Deze aanmelding verloopt digitaal via onderstaande knop 'Aanmelden'. Je maakt eenvoudig een account aan, logt in en kiest de vestiging waarvoor jij je wil aanmelden. Het digitale aanmeldformulier kan je vervolgens invullen aan de hand van het advies dat je van je de basisschool hebt gekregen. Wij kijken er naar uit om jou bij ons op school te verwelkomen!

Klik hier voor een uitlegvideo over het aanmelden

Wil je je aanmelden voor het huidige schooljaar (23-24) of klas 2 of hoger? Of heb je vragen over de digitale aanmelding? Neem dan contact op met de desbetreffende vestiging.

Aanmelden

Introductie

De eigenlijke introductie begint al met een kennismakingsavond voor de zomervakantie. Jij maakt dan al kennis met jouw nieuwe klasgenoten en mentor. Jouw ouders krijgen op deze avond veel praktische informatie over de school. In de eerste schoolweek beginnen we nog niet meteen met de lessen. Je begint met een kennismaking met je klasgenoten en de mentoren van je klas. Een opdracht die leerlingen altijd leuk vinden is het in groepjes interviewen van leerkrachten en ondersteunend personeel. Er moet aan de hand van een pasfoto het juiste personeelslid worden gevonden. Dat wordt dus zoeken in de hele school. Dan leer je ook meteen de gebouwen kennen.

Je krijgt ook een heleboel informatie om later goed voorbereid aan de lessen te beginnen, om te beginnen natuurlijk het lesrooster. Verder hebben wij in de introductieperiode ook nog allerlei activiteiten zoals een speurtocht door Woldendorp, een spelprogramma in de sporthal en een bosspel. De laatste 3 jaar zijn de de introductieweek geëindigd met een gezellige barbecue waar ook de ouders voor worden uitgenodigd.

Natuurlijk leer je ook al iets over het daltononderwijs, hoe je de agenda moet invullen en welke spullen je voor alle vakken nodig hebt. En dan wordt het tijd om dat alles maar eens toe te passen tijdens een gewone lesdag.