Let's go Woldendorp! 2 - Geannuleerd!!
19 jan

Let's go Woldendorp! 2 - Geannuleerd!!

+ Toevoegen aan agenda

Geachte ouders, verzorgers, basisscholen

Volgend jaar gaat uw zoon/dochter naar de middelbare school. Graag willen we de juiste informatie geven, zodat jullie een goede keuze kunnen maken. Dit jaar staan we, samen met de basisscholen, wederom voor een enorme uitdaging om manieren te vinden om jullie te informeren over het voortgezet onderwijs.

Via onze eigen website https://woldendorp.dollardcollege.nl/woldendorp is er al een hoop informatie te vinden, maar wij staan natuurlijk ook met een aantal video’s op Youtube. Daarnaast heeft de regio Noord en Woldstreek een website met informatie over alle scholen in die regio https://voinderegio.nl,

Ons fysieke open huis van 26 januari 2022 gaat niet door. Wij hebben een nieuwe datum voor een online avond gevonden. Op maandag 31 januari 2022 van 18.30 tot uiterlijk 21.00 gaan wij “live”. Voor de ouders is dit een “live” event met informatie en de mogelijkheid tot specifieke vragen en uitleg. Voor de kinderen is er behalve informatie ook een “live” rondleiding en activiteitenprogramma.

Wij nodigen jullie op 31 januari van 18.30 tot 21.00 graag uit om mee te komen kijken. Aanmelden kan via onze website.

Helaas moeten wij onze meeloopdagen laten vervallen. Dus de meeloopdagen van 18 en 19 januari gaan niet door. Wij zijn bezig met een alternatief. Binnenkort communiceren wij dit via onze eigen website en de basisscholen.

Zijn er vragen over bovenstaande onderwerpen, mail dan naar: woldendorp@dollardcollege.nl

Mocht er behoefte zijn om op individuele basis in gesprek te gaan met onze school dan bekijken we samen de mogelijkheden. Mail dan gerust naar het eerdergenoemde

e-mailadres.

Met vriendelijke groet,

Freddy Arends Coördinator onderbouw Dollard College Woldendorp